default_mobilelogo

Slik Starter du

1.  Les om sentrale begrep i AgiPro på menyen for sentrale begrep

2. Første steg er å lage din egen bruker. Dette bør gjøres for alle førere, eiere, dommere og arrangør personer fordi disse vil ha egen roller i systemet. Dette gjøres bare en gang pr. bruker og du vil gjenbruke denne videre i systemet. Du får et brukernavn på formen "NOR-34f". Du må selv skrive inn et passord i systemet som du senere skal huske og bruke. Se mer detaljer under menyen sentrale begrep i agipro.info START seksjonen.

3. Registrer dine hunder. Dette er også data som gjenbrukes av systemet, men som må vedlikeholdes etter hvert som du gjør framskritt i din agility karriere. Hunden får også en egen AgiPro ID som ser slik ut: "NO-552". denne benyttes som katalognummer i alle AgiPro stevner og kan benyttes som hunde ID på stevner. dette nummer kan derved festes permanent på konkurranse klærne og benyttes i stedet for startnummer

 Du er nå klar til å benytte systemet. Nå avhenger det av om du vil melde en hund på en konkurranse eler om du vil lage ditt eget stevne og arrangere en konkurranse selv. Du velger da forskjellig aktivitet etter det og begge er beskrevet i separate menyer.

For detaljert bruker guide les videre:

 

1.  Klikk på «Register ny AgiPro bruker» i dette bildet

 

 

2. Fyll inn dine personlige data i dette bildet:

 

Når dette er ferdig klikk Registrer og du vil motta en e-post som krever et svart fra deg for å bekrefte din e-post adresse.-

  Du må svare på denne ved å klikke på linken i e-posten.   Når det er gjort er brukeren klar til å logge inn.

 

OBS. brukernavnet ditt er generert av systemet og står i denne e-posten. (NOR-218). Hvis du ikke mottar e-postenm etter maks. 2 minutter er det noe galt. Du kan forsøke å se etter den i søplepostkassen din ettersom maskin generert e-post har en tendens til å havne der. Du kan forsøke å registrere brukeren en gang til med riktig adresse, eller du kan kontakte oss (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) så vi kan hjelpe deg å rette adressen herfra.

Neste skritt

Når du har loget inn går du til Min side seksjonen, menyen mine hunder for å registrere hunden din.