default_mobilelogo

Stevne betaling skjer på to forskjellige måter.

1. Betaling vi a PayPal

2. Manuell betalig. Dette kan være betaling kontant eller til bankkonto.

Betaling via PayPAL

Når du godkjenner en ordre i systemet på et stevne som har betaling via PayPal vil du komme direkte over i PayPal betalingssystem. Dette er et system benyttet over hele verden som vi har integrert med AgiPro. Årsaken til at vi har valgt dette systemet er at det tar betaling i forskjellig valuta. Dette betyr at utenlandske ekvipasjer betaler på samme måte som Norske. PayPal systemet har en egen kontoordning som du kan sette inn penger på akkurat som i en bank. Du kan da betale fra denne kontoen om du ønsker det. Dersom du ikke har egen konto, kan du belaste ditt kredittkort. Typisk vil et skjermbilde se slik ut når du kommer til PayPal.

Har du PayPal konto følger du de to øverste pilene. Dersom du vil benytte kredittkort klikker du på at du ikke har noen PayPal konto. Da vil du få opp dette bildet. Her kan du fylle ut data om ditt kredittkort og betale.

Når du har betalt vil du bli satt tilbake til AgiPro og kan sjekke at bestillingen dinm har gått gjennom og er betalt.

Manuell betaling

 Dette settes opp av arrangør. De kan enten si at du skal betale til bankkonto eller kontant på stevnet. Det er her to valgmuligheter til  for arrangøren etter at du har bestilt.

De kan sette din bestilling på vent dersom de trenger avklaringer før de kan godta bestillingen. Dette kan skje ved store begivenheter som agility uker eller mesterskap. Arrangøren vil da se hvor mange påmeldinger som kommer og sortere ut de som kan delta. Hvis du får en slik beskjed er det bare å vente, og påmeldingen blir ikke endelig før du får en faktura med beskjed om å betale.  

Hvis arrangør godtar bestillingen får du en faktura og er påmeldingen godkjent. Denne fakturaen må da betales innen fristen på anvist sted for at du skal få delta. Arrangøren vil da registrere betalingen i AgiPro når de ser at den er betalt.