default_mobilelogo

AgiPro - et online system for å arrangere agility stevner.

AgiPro er bygget på mer enn 15 års erfaring med stevnearrangementer. AgiPro er bygget etter moderne prinsipper, og er et arrangementssystem alle kan bruke. Alt du trenger for å arrangere et vellykket agility stevne er tilgjengelig. Det er bare å lage seg en bruker og starte.

Systemet er bygget på dette prinsippet.

ARRANGEMENTETS FASER

FORBEREDELSER

Vi ser at det er forskjellige faser i et stevnearrangement som er definert mellom de røde strekene. Dette er ment å illustrere at når disse datoene passeres er det ikke lenger mulig å gjøre endringer i visse systemfunksjoner uten at det får uheldige konsekvenser for andre deler av arrangementet. Eksempel på dette er at før en setter i gang påmelding bør det være avklart hvilke klasser en skal ha på stevnet og hvor mye det skal koste å delta. Dato for stevnet skal være fastsatt. Hvis ikke dette er bestemt og lagt inn i systemet vil deltagere kunne melde seg på på forskjellige vilkår og dette er uheldig.

PÅMELDINGER

I denne fasen foregår kun påmeldinger fra brukerne. Avhengiog av hvordan systemet er satt opp vil betaling for stevnet foregå samtidig, enten gjennom PayPal  eller til egen konto. En kan også velge at dette skal kunne gjøres på stevnet. En kan så smått begynne å forberede stevnet for øvrig ved kontinuerlig å se hvor mange som allerede er påmeldt. Forhåndssalg av produkter som camping og evt. T-skjorter og lignende. kan også gjøres gjennom AgiPro.

PLANLEGGING AV STEVNET

Når påmeldingstiden er ute kan en starte detaljplanleggingen av stevnet. Her vet arrangør vite hvor mange deltagere som er med og kan antall ringer, dommere, campingområde  etc. Selvsagt er det mulig å etteranmelde dersom arrangøren ser at det ikke forstyrrer planene, men det krever spesielle prosedyrer. Ved stevnestart, etter at planene er lagt og startlister er satt opp er etter anmeldinger og endringer enda vanskeligere og krever enda mer omtanke. Dette vil også påvirke korrektheten på opplysninger til deltagerne.

RESULTAT REGISTRERING PÅ EGEN PC.

Når stevnet er ferdig planlagt og satt opp skal det lages en resultatregistrerings PC til hver ring på stevnet. Disse registrer resultater parallelt og rapporterer resultatene til AgiPro tjenesten på nettet. Hvis det ikke er nettilgang på stevneplassen må disse PCene lages ferdig der det er nett og tas med til stevneplassen. Etter at stevnet er ferdig vil PCene kobles til nett og rapporterer da automatisk resultatene til nettserver. Hvis stevneplassen har nettilgang vil rapporteringen skje automatisk etter hvert som resultatene registreres. Slik vil alle få sine resultater tilgjengelig rett etter de har løpt. Alt som er nødvendig for å kjøre selve stevnet resultatmessig befinner seg på ring-PCene. Alt nødvendig etterarbeide tas hånd om gjennom det nettbaserte systemet.

INTERNASJONALT SYSTEM

Systemet er laget for å kunne benyttes i flere forskjellige land. Derfor er det enkelt å oversette systemet til flere språk. Det er også en egen kode for hvilket regelverk som benyttes i det enkelte stevne. Dette gjør at enkle regeltilpasninger kan skje i fremtidig utvikling. F. eksempel er det ikke sikkert at en hund starter i samme klasse i Norge og andre land. Derfor er denne koden også knyttet til den enkelte hund, slik at den skal få tilgang til de rette klassene under påmelding. Systemet er velegnet til å arrangere stevner med internasjonal deltagelse da alle hunder knyttes til stevnets regelverk samtidig som at betaling kan skje gjennom det internasjonale betalings systemet PayPal. Her vil bl.a. valuta bli håndtert automatisk.

RESULTATER KAN LEGGES SAMMEN

Videre vil Liga modulen i AgiPro kunne knytte sammen både resultater og påmeldinger til flere stevner dersom du ønsker det. Dette kan skje fleksibelt i flere land og over lengre tid ved for eksempel arrangering av Nordisk CUP med stevner i flere land som grunnlag.

PÅLITLIGHET

Systemet er nå testet over flere år og fungerer bra selv med begrenset internett tilgang. Systemet er priset etter bruk, så en betaler etter hvor mange som deltar på stevnet. Vi har imidlertid satt en oppstartpris på hvert stevne for å forhindre at useriøse nettbrukere oppretter fiktive stevner for å leke seg. Dersom du ønsker å teste systemet som ny bruker sender du en forespørsel om dette til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så vil vi kunne gi deg tilgang til en spesiell testløsning.

Detaljert bruksanvisning finner du på www.agipro,info.

PRISLISTE 2016

Alle klubber som sender mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og forespør om introduksjonstilbud for 2016 vil få et stevne gratis. De må betale startsummen på kr. 400, men den blir tilbakebetalt til klubbens konto. Arrangør må betale for eventuell bruk av PayPal, men det vil ikke blir fakturert for pris pr. løp ut over dette. Dette gjør at klubben kan bli kjent med systemet på et mindre, lokalt arrangement uten at det koster klubben noe som helst.

Oppstart av stevne: NOK 400
PRIS pr. løp pr. hund: NOK  5,-
Bruk av PayPal betalingssystem

ca. NOK. 4,- pr. hund, pr. løp

(noe avhengig av påmeldings avg.  størrelse)

Etablering av Ny Liga for inntil 5 stevner

NOK 300

Detaljert bruksanvisning finner du på www.agipro,info.

Lykke til med arrangement av ditt agilitystevne!

Mvh

Ditt Agipro team.