default_mobilelogo

Hundesiden for alle hunder.

'Slik ser hundesiden ut for hunder du ikke har administrasjonsrett til. Her kan du ikke vedlikeholde hundens data.

Hundesiden for dine hunder

Bilde under: Slik se hundesiden ut for hunder du har administrasjons rett til. Denne siden har mulighet til å endre de fleste opplysninger og samtidig meny for notater og tannhjulet som gjør at du kan gi administrasjons rettigheter til andre. I menyen for generelt er det mulig å se/endre opplysninger om dyktighetsnivå, championat størrelse, fører og eier. Dette er opplysninger som må være korrekt for at systemet skal håndtere huden riktig. De må derfor til enhver tid vedlikeholdes etter hundens utvikling i konkurranser.

 

VIKTIG!! Vær spesielt OBS på at opplysninger i det hvite feltet er knyttet til begrepet Rule set. Dette er på bildet fylt ut med NKK og betyr at dette er opplysninger som benyttes i stevner som går etter NKK sine regler. Det finnes andre regelsett i systemet, så pass på at opplysningene du setter inn er til riktig regelsett. 

 

Endring i disse data vil automatisk endre dine påmeldinger til stevner du allerede er påmeldt, men ikke har deltatt på enda. Dette benyttes f.eks. ved opprykk i dyktighetsnivå. Igjen - husk å oppdateere riktig Rule set. 

Ved å klikke på tannhjulet vil du få mulighet til å gi andre administrasjons rett over din hund. Dette kan med fordel benyttes dersom en er flere i en familie som går agility og bare en person skal melde på alle deltagerne på stevne. Se forøvrig Min side/mine hunder for nærmere forklaring av denne funksjonen. 

 

Du kan også legge inn dine egne notater om din hund på denne siden. Disse notatene vil ikke være synlig for de som ikke har administrasjons rett over hunden.