default_mobilelogo

For å lage ditt eget stevne går du til stevne menyen på øverste menylinje og klikker + i venstre kant av den blå linjen for å lage nytt stevne. 

Dette tar deg til et bilde der du skal fylle inn alle faste data for stevnet. Disse blir senere stående i øverste del av skjermbildet (over menylinjen for stevne) ved valg av Stevne i den øverste menyen. 

Bilde: Under teksten Nytt stevne kan du klikke på skjoldet og sette inn eget bilde etter valg. Det er fint å ha en logo å sette inn her. 

Navn på stevne: Skrives i feltet bak skjoldet med C (Competition) på. 

Påmeldings vindu: Bak teksten Påmeld. er det et felt for start påmelding og et for slutt påmelding. Automatikken i systemet åpner og lukker for påmelding i forhold til hva som står her. En del data bør (MÅ) fylles inn før påmelding starter. Dette er Dato for stevne, deltager løp (klasser), dommere, deltager pris, betalingsmåte og betalings opplysninger. Dersom ikke dette er klart før påmelding vil deltagerne oppleve forskjellige betingelser for påmelding, noe som ikke er bra. 

Stevne dato: Fylles inn i kalender tegn med 7 tall. Her dukker det opp en kalender der du velger dato. Du setter inn startdato for stevne som går over flere dager. De andre datoene setter du inn for hvert enkelt løp, samt at du opplyser dette på siden for generelle opplysninger for stevnet. 

Adresse: Bak huset setter du inn adressen på stevneplassen. Denne adressen blir brukt til å markere stevneplassen i kart på stevnesiden. Husk å angi land på engelsk, da vil det dukke opp forslag til land som skal velges. 

E-post: Bak konvolutten setter du inn arrangørens e-post adresse. Dette er en opplysning til deltagerne. 

Telefon: Bak telefonrøret setter du inn arrangørens telefon.  Dette er en opplysning til deltagerne. 

Stevne regler: DETTE MÅ ANGIS RIKTIG! Dette styrer en del av automatikken i systemet, bl.a. hvilke dyktighetsklasser og høydeklasser hunden skal delta i. Dette er ikke likt i alle land, slik at det må angis her hvilke regler som skal følges. 

KJØP. Et nytt stevne har en oppstartavgift, her på NOK. 400,- Dette er satt for at ikke ukjente skal kunne starte stevner for moroskyld og leke med systemet. Dette vill ødelegge oversikt og datafangst. Dette beløpet skal betales gjennom PayPal - og du blir satt dir for betaling når du klikker kjøp. (se meny for stevne faktura for å se hvordan PayPal fungerer) Når du har betalt settes du tilbake til AgiPro og kan starte klargjøringen av ditt eget stevne. Lykke til :-)