default_mobilelogo

Min side er ment å samle alle opplysninger som vedrører en person - eller hundefører. Her får du oversikt over de stevner du er påmeldt, hvilke hunder du har registrert, egne resultater, lag du har deltatt på , roller du har i egne stevner, og hvilke ordre/bestillinger du har. I øverste del av bildet mellom de to menylinjene finner du faste data om deg selv samt mulighet til å Legge inn bilde. Menylinjen for min side er den blå linjen på bildet. Se egne beskrivelser i egne hjlepemenyer.

De faste opplysningene som (utatt bilde) er hentet fra din brukerregistrering er:

Bilde, klikk på firkanten med figur i og velg bilde fra eget bibliotek. (helst under 3 MB)

Fornavn : Ditt fornavn  Etternavn: Ditt etternavn (Vedlikeholdes ved å klikke på navnet)

AgiPro ID: På bildet, NOR-d. Dette er et nummer som er gitt av systemet. Det blir benyttet som identifikator alle steder i systemet og kan også oppgis ved start i konkurranse i stedet for startnummer.

Hus: Skriv inn din fulle hjemmeadresse (Vedlikeholdes ved å klikke på linjen)

Skjold med pote: Velg på nedtrekksmeny det land du bor i. Engelsk tekst

Konvolutt: Din e-post adresse. Dersom du ønsker å endre e-post adresse i systemet sender du din AgiPro ID, navn og ny e-post adresse til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Denne vil da bli lagt inn av administrator fordi vi ønsker å ha kontroll på at e-post til enhver tid er en gyldig adresse.