default_mobilelogo

 

Dette er hovedinndeling på menyer, nivå 1:

  • Bruker (Min side), Hund (Hunde side), Stevne, Liga, Språk

Ved siden av disse menyene kan du velge språk med flagget og du ser hvilken bruker du har logget inn.

 

Kort forklaring på Menyene

Disse menyene blir forklart detaljert i egne kapitler. Jeg skal forklare de overordnede funksjonene her.

Min side

Denne siden gir oversikt over brukerens opplysninger i systemet. Her kan du se hvilke hunder du har, hva slags resultater du har, hvilke stevner du er påmeldt eller medarrangør på om du er dommer etc. Du kan til og med gjøre egne notater for din egen del. Denne siden er ikke synlig for andre deltagere enn deg selv.

Hunde side

Her finner du data om alle hunder som er registrert i systemet-. Du kan søke deg fram til hund ved hjelp av navn eller AgiPro ID og se hvilke data som er registrert på denne hunden. Du klan se hvilke klasse den deltar i, hvem som er fører, hvilke stevner hunden er påmeldt og hvilke resultater hunden har ++ Siden er ment som en opplysningsside der alle kan følge med på hva den hunden de søker opp er med på.

Stevne

Denne siden gjengir hvilke stevner som er registrert i systemet. Ved å velge et stevne, kan du melde deg på i de klasser du er kvalifisert for, få tilgang til opplysninger stevnearrangøren har lagt inn, hvilke produkter som er tilgjengelig på stevnet f.eks camping etc. Arrangøren velger ved hjlp av forskjellige parametere om du skal betale gjennom AgiPro eller om det er manuell betaling, de legger inn hvem som er dommere tidsplan for de enkelte klassene og mye mer. Dette kan rett og slett fungere som en PM for stevnet.  

Det er laget en egen resultatregistreringsmodul for AgiPro. Når du har preparert systemet klart til å kjøre stevne, overfører du deltagere til et eget registrerings program på en eller flere PCer. Dersom det ikke er internett tilgang på stevneplassen kan dette gjøres der du har nettilgang før du tar registrerings PCene med deg til stevneplassen. Hver PC tar så vare på de  resultater som registreres på den  til den igjen får internett kontakt. Når kontakt opprettes synkroniserer registrerings PCen seg med nettsky serveren og den internett baserte løsningen blir oppdatert med alle resultatene. Hvis det er nettilgang på stevneplassen vil denne synkroniseringen skje fortløpende og publikum kan følge resultatene på nettet.

Liga

De forskjellige stevnene kan bindes sammen via en liga. Hvis du har flere stevner der du ønsker å sende ut en samlefaktura for stevnene kan dette gjøres her. Hvis du ønsker å legge sammen resultater fra flere stevner kan du gjøre dette her. Det kan f. eks. lages en CUP der flere klubber inviteres til å delta og resultatene kan legges sammen eller en kan tildele poeng for sammenlagt resultater via en liga. Det kan også selges egne produkter Eks. T-skjorter)  for en liga vi denne modulen.

Flere språk

Programmet er laget for å fungere internasjonalt. Vi har oversatt til flere språk.  Vi utvider etter som vi får kunder i de forskjellige land.  Alt i alt er programmet laget for å ivareta agility stevner fra a til å med påmelding, arrangering av stevne og resultatservice inklusive økonomisk oppgjør. Derfor benytter vi betaligssystemet PayPal til å kreve inn penger for arrangøren hvis de ønsker det. PayPal håndterer alle type valuta og det er derfor veldig godt egnet der det er deltagere fra flere forskjellige land.