default_mobilelogo

I noen sammenhenger kan det være fint å kunne selge produkter gjennom en liga. Dette kan være dersom du vil ha camping gjennom en hel Agility uke med flere stevner. Det kan også være at en ønsker en CUP gjennom en lengre periode der en vil selge T-skjorter eller andre gjenstander som har tilknytning til CUPen. En får da tilgjengeliggjort produkter i alle stevnene, samt at en kan benytte samlefaktura for flere stevner. For å lage et Liga tilknyttet produkt går du til Produkt menyen under funksjonsmenyen Liga so vist i bildet. Der klikker du på + Nytt produkt over den blå produktlinjen og får opp felt for ifylling av Navn, Pris og Beskrivelse. Beskrivelses feltet er beregnet på en mer utdypende forklaring på produktet. Eksempelvis på produkt T-skjorte kan du utdype med "finnes i fargene blå og gul og størrelsene Liten- medium - Large og X large. Alternativet er å lage et produkt pr. størrelse slik at du får mer nøyaktig bestilling. Du kan også klikke på + Nye parametre og benytte dette til angivelse av størrelse.

Når du senere klikker på produkt på Liga linjen vil produktet dukke op slik de arter seg for kjøperne. Du kan da klikke på handlevogna for å bestille. Da dukker det opp et bilde der du kan taste inn dine kommentarer til bestillingen . Det er brukerens del av Parametersettingen i systemet.

Klikk på Kjøp og ordren blir plassert sammen med dine påmeldinger og andre bestillinger. Når det skrives faktura fra Liga, blir også denne med på en samlefaktura.