default_mobilelogo

Stevne påmelding i AgiPro er veldig enkel. Du logger deg på, og klikker på det stevnet du skal delta på i stevneoversikten på første side. Du kommer da rett til påmeldingsbildet som er "Stevne/Meld på" menyen. Her velger du hvilken hund du vil melde på ved å klikke på en av de hundene som kommer fram. Hvis den hunden du skal melde på ikke kommer fram på bildet betyr det at du ikke har adgang til å melde på denne hunden.

Vi ser at når du klikker på hunden, dukker det fram en oversikt over hvilke løp din hund kan delta på på dette stevnet. Du velger riktig løp ved å klikke på handlekurven til høyre slik at det dukker opp en blå sky over kurven. Det betyr at du har valgt dette løpet. Når du har valgt dine løp, kan du enten klikke på neste hund du vil påmelde, eller du kan se hvilke ordre du har laget ved å klikke på mine ordre siklen nesten øverst på høyre side. I det bildet som da dukker opp kan du redigere din bestilling før du godkjenner den og det blir sendt faktura til deg på e-post.

GODKJENNELSE AV PÅMELDING gjøres på forskjellige måter avhengig av hva arrangøren har bestemt. Her er alternativene:

1. Betaling gjøres via PayPal. Ved godkjenning av ordren (påmeldingen) settes du videre til PayPal betalingssystem. Her skal du betale fakturaen du har fått og du blir satt tilbake til AgiPro.

2. Betaling gjøres til klubbens konto. Du vil da komme rett tilbake til AgiPro etter at du har godkjent ordren. Her vil arrangøren måtte godkjenne påmeldingen før den opptrer som bekreftet hos deg. Arrangøren kan også sette denne i en vente status, dersom de ikke vil godkjenne den med en gang. Dette vil du få beskjed om på e-post. Dersom arrangøren velger å sende deg en faktura er bestillingen godtatt og påmeldingen vil vises på Min side/generelt.  

3. Betaling på stevneplassen. Du vil da komme rett tilbake til AgiPro etter at du har godkjent ordren. Betalingsmessig fungerer denne liket med alternativ 2. Du vil få tilsendt en faktura som skal betales på stevneplassen.

Når du er tilbake i AgiPro vil du kunne se påmeldingen ved å gå til Min side/generelt vil du kunne se de stevner du er påmeldt, men ikke har deltatt på enda. Denne oppføringen er avhengig av at du har fått en faktura for påmeldingen. (Se bilde under)

Du kan her se at du har fullført påmelding til Norsk teststevne i klasse agility. Du kan klikke på stevnet for å komme til Stevne siden. Deltagelsen vil bli plassert i den dyktighetsklassen og størrelsen som er registrert på din hund i det øyeblikket stevnet blir klargjort av arrangør. Dette vil derfor ikke være synlig på denne siden, og du må passe på å selv melde fra om opprykk på hundesiden i AgiPro i god til før stevnet klargjøres. Er du i tvil om dette allerede er gjort, snakk med arrangør. Du kan også se på stevnesiden under menyen LØP - dersom løpet har en status published (Høyre side av den hvite hovedstripen) er stevnet klargjort for resultatregistrering. Hvis status er PUBLISHED må du melde opprykk direkte til arrangøren.