default_mobilelogo

Stevne plan - PM til deltagerne

Opplysninger til deltagerne

Når du lager stevneplan bør du vite hvor mange påmeldte du har, slik at du kan bergene omtrentlige start tidspunkt og antall ringer- Dersom du velger å ikke gjøre noe på denne siden bør det varsles under Generelt for stevnet, slik at deltagerne vet at de ikke kan forholde seg til opplysningene på denne siden. Deltagerne ser det du skriver her, så dette blir deltagernes PM for dette stevnet.

Når du legger til dommere på de forskjellige løpene, må de først legges til under menyen Dommere (neste meny) for at de skal komme frem som valg her. For at de skal kunne velges som dommer under Dommer menyen må de være registrerte bruker av AgiPro.

Ring sekretær må også være AgiPro bruker og legges til under tannhjulet for å få tilgang til resultatregistrering.

Som arrangør bør du vedlikeholde alle feltene med rød ring under for at deltagerne skal være best mulig orientert før stevnet. 

Kolonnen for Status forteller hvor langt du er kommet med forberedelsene til å lage en Ring PC for registrering av resultater. Confirmed som du ser på bildet betyr at dette løpet er fult forberedt og klar til å starte resultatregistrering. Se under menyen Løp for betydningen av de forskjellige statusene.

Ring PC rubrikken angir om det er laget en ring PC for dette løpet. PDA betyr at det er laget en slik.

Maxt. angir hva som er satt som maxtid for dette løpet - noe ofte ikke blir bestemt før konkurransen starter.

Pris er deltagernes kostnad for å delta i dette løpet.

Påmeldt er det antallet ekvipasjer som er påmeldt dette løpet.