default_mobilelogo

AgiPro er bygget på et gammelt databaseprogram. Dette er ny laget i helt ny utgave for internasjonal bruk av Jan Erik Østvang og Dag Lorvik Solhaug gjennom firmaet SecCon AS. Fra 1.1.206 ble rettighetene til bruk og utvikling overført til et nytt firma som hater AgiPro AS. Eiere av dette firmaet er Jan Erik Østvang, dag L. Solhaug med 40% hver, Tom Ivar Horvei 10% og Janne og Roger Østvang 5% hver. Dette var planlagt allerede fra starten av utviklingsprosjektet. 

 

AgiPro AS

er etablert i Studieveien 2, 2815 Gjøvik. 

Daglig leder er: Jan Erik Østvang. 

Telefon og SMS +97 90150256

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Siden AgiPro benyttes mye i helger vil henvendelser bli besvart så raskt som praktisk mulig alle dager mellom 0800 - 2200

Mest effektive kommunikasjon er SMS dersom det haster, ellers vil e-post også bli lest rimelig ofte. 

Stevnets økonomiske status 

Denne siden er laget for stevnearrangører slik at de til enhver tid kan se sin status i forhold til økonomisk oppgjør med AgiPro AS. Vi ser klubbens inntekter både o form av stevneavgifter og produktsalg. Vi ser tilsvarende klubbens utgifter i forhold til bruk av AgiPro og PayPal. Vi får en totalsum og hvordan status er for oppgjør med klubben i form av hva som er betalt og hva som en har til gode av innbetalinger.

Dersom en ønsker videre detaljer om betalinger kan en klikke på teksten nederst i bildet for å få opp detaljer om hver enkelt påmelding.

Stevne plan - PM til deltagerne

Opplysninger til deltagerne

Når du lager stevneplan bør du vite hvor mange påmeldte du har, slik at du kan bergene omtrentlige start tidspunkt og antall ringer- Dersom du velger å ikke gjøre noe på denne siden bør det varsles under Generelt for stevnet, slik at deltagerne vet at de ikke kan forholde seg til opplysningene på denne siden. Deltagerne ser det du skriver her, så dette blir deltagernes PM for dette stevnet.

Når du legger til dommere på de forskjellige løpene, må de først legges til under menyen Dommere (neste meny) for at de skal komme frem som valg her. For at de skal kunne velges som dommer under Dommer menyen må de være registrerte bruker av AgiPro.

Ring sekretær må også være AgiPro bruker og legges til under tannhjulet for å få tilgang til resultatregistrering.

Som arrangør bør du vedlikeholde alle feltene med rød ring under for at deltagerne skal være best mulig orientert før stevnet. 

Kolonnen for Status forteller hvor langt du er kommet med forberedelsene til å lage en Ring PC for registrering av resultater. Confirmed som du ser på bildet betyr at dette løpet er fult forberedt og klar til å starte resultatregistrering. Se under menyen Løp for betydningen av de forskjellige statusene.

Ring PC rubrikken angir om det er laget en ring PC for dette løpet. PDA betyr at det er laget en slik.

Maxt. angir hva som er satt som maxtid for dette løpet - noe ofte ikke blir bestemt før konkurransen starter.

Pris er deltagernes kostnad for å delta i dette løpet.

Påmeldt er det antallet ekvipasjer som er påmeldt dette løpet. 

Stevne betaling skjer på to forskjellige måter.

1. Betaling vi a PayPal

2. Manuell betalig. Dette kan være betaling kontant eller til bankkonto.

Betaling via PayPAL

Når du godkjenner en ordre i systemet på et stevne som har betaling via PayPal vil du komme direkte over i PayPal betalingssystem. Dette er et system benyttet over hele verden som vi har integrert med AgiPro. Årsaken til at vi har valgt dette systemet er at det tar betaling i forskjellig valuta. Dette betyr at utenlandske ekvipasjer betaler på samme måte som Norske. PayPal systemet har en egen kontoordning som du kan sette inn penger på akkurat som i en bank. Du kan da betale fra denne kontoen om du ønsker det. Dersom du ikke har egen konto, kan du belaste ditt kredittkort. Typisk vil et skjermbilde se slik ut når du kommer til PayPal.

Har du PayPal konto følger du de to øverste pilene. Dersom du vil benytte kredittkort klikker du på at du ikke har noen PayPal konto. Da vil du få opp dette bildet. Her kan du fylle ut data om ditt kredittkort og betale.

Når du har betalt vil du bli satt tilbake til AgiPro og kan sjekke at bestillingen dinm har gått gjennom og er betalt.

Manuell betaling

 Dette settes opp av arrangør. De kan enten si at du skal betale til bankkonto eller kontant på stevnet. Det er her to valgmuligheter til  for arrangøren etter at du har bestilt.

De kan sette din bestilling på vent dersom de trenger avklaringer før de kan godta bestillingen. Dette kan skje ved store begivenheter som agility uker eller mesterskap. Arrangøren vil da se hvor mange påmeldinger som kommer og sortere ut de som kan delta. Hvis du får en slik beskjed er det bare å vente, og påmeldingen blir ikke endelig før du får en faktura med beskjed om å betale.  

Hvis arrangør godtar bestillingen får du en faktura og er påmeldingen godkjent. Denne fakturaen må da betales innen fristen på anvist sted for at du skal få delta. Arrangøren vil da registrere betalingen i AgiPro når de ser at den er betalt.

 

Generelle opplysninger om stevnet  - PM til deltagerne

PÅ stevne menyen finner vi valget Generelt. Dette er ment å fungere som en PM til deltagerne. Det er derfor viktig at arrangøren fyller ut dette bildet med ting stevnedeltagerne trenger å vite.

Øverst i skjermen står en del faste data om stevnet, som eks. vis påmeldingsfrist. Dette følger med på alle skjermbilder som angår et stevne. Den som er pålogget kan også klikke på "Min stevne plan" og få et dokument som er egnet til å skrives ut og tas med på stevneplassen. Dette er hvilke huder som skal delta i hvilke løp etc. Her er det viktig at arrangøren har fylt ut starttider for hvert løp under Plan menyen.

Du finner først et hvitt felt der du kan skrive litt velkommen part og opplysninger om stevnet. Dernest er det et hvitt felt med informasjon om stevet som er hentet fra data registrert andre steder in systemet. Bl.a. hvor mange som totalt er påmeldt på stevnet.

Så vises et kart der stevneplassen er avmerket. Dette skjer automatisk etter den adressen som er oppgitt for stevnet.